Loonbedrijf in Oldemarkt (Weststellingwerf)

Wat doet een loonbedrijf in Oldemarkt?

Zoekt u een loonbedrijf in Oldemarkt? Wij hebben professioneel materieel tot onze beschikking waarmee wij diverse werkzaamheden voor u uit kunnen voeren, zoals

• Natuuronderhoud
• Onderhoud waterschappen
• Walbeschoeiing
• Grondverzet

Sloten opschonen in Oldemarkt

Naast natuurbeheer, helpt Bron Landschapsonderhoud u ook graag met het onderhoud van watergangen, opschonen van sloten en het vernieuwen van dammers en duikers. Indien gewenst voeren wij het slootvuil gelijk voor u af. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Beschoeiingswerk in Oldemarkt

We doen tevens beschoeiingswerk in de gemeente Oldemarkt. Zo plaatsen wij onder andere: beschoeiingen, damwanden, vlonders en bruggen. En wilt u graag een vlonder in uw tuin laten maken, is uw damwand is aan vernieuwing toe of wilt u een brug laten bouwen? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Grondverzet in Oldemarkt

Met ons deskundig personeel en professioneel materieel, streven wij naar het beste resultaat. Wij doen dit in goed overleg met u, de opdrachtgever. Zoekt u dus een cultuurtechnisch loonbedrijf dat u kan helpen met onder andere grondverzet en bevindt u zich in de gemeente Westellingwerf, zoals Munnekeburen, Wolvega en Oldemarkt? In dat geval helpen wij u graag verder.

Loonbedrijf in Oldemarkt

Als loonbedrijf werken wij maar wat graag in de gemeente Weststellingwerf, zoals Oldemarkt. De kleine dorpskern in de gemeente Steenwijkerland in de provincie Overijssel vinden wij namelijk prachtig. Bevindt u zich in Oldemarkt en heeft u een loonbedrijf nodig? Bel, stuur ons een Whats-App-bericht of vul het contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.