Loonbedrijf in Munnekeburen (Weststellingwerf)

Wat doet een loonbedrijf in Munnekeburen?

Zoekt u loonbedrijf in de omgeving van Munnekeburen? In dat geval helpen wij u graag. Wij bieden onze diensten tevens aan in omringende dorpen als Munnekezeel en Scherpenzeel. Wij beschikken over eigen specialistische landbouw machines, waarmee wij meest uiteenlopende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan:

• Natuuronderhoud
• Onderhoud waterschappen
• Walbeschoeiing
• Grondverzet

Sloten opschonen in Munnekeburen

Bron Landschapsonderhoud helpt u graag met het onderhoud van watergangen, opschonen van sloten en het vernieuwen van dammers en duikers. Omdat in de loop van de tijd sloten dichtslibben is jaarlijks of periodiek onderhoud van uw sloten erg belangrijk. Dit komt door vertering van slootvegetatie en het inspoelen en inwaaien van materiaal. Een verslechterde afvoer van water heeft nadelige gevolgen voor de belendende percelen en in geval van een bermsloot voor de kwaliteit en de levensduur van de wegverharding.

Beschoeiingswerk in Munnekeburen

Wij plaatsen beschoeiingen, damwanden, vlonders en bruggen. Met een beschoeiing voorkomt u afkalving van uw waterkant, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van uw perceel. En wilt u een vlonder in uw tuin is uw damwand is aan vernieuwing toe of wilt u een brug laten bouwen? Bron landschap onderhoud staat voor u klaar met jaren aan kennis en ervaring.

Grondverzet in Munnekeburen

Naast maaien en plaggen van rietland en wandelpaden herstellen, helpen wij u ook graag met maaien en afvoeren van zomergewas. Door het maaibeheer onderhoudt u een hooiland met grassen en kruiden of een ruigte. Robuuste soorten zoals struiken en bomen krijgen geen kans zicht te vestigen. Door het maaibeheer worden voedingstoffen afgevoerd (verschraling) en wordt de concurrentie tussen soorten beïnvloed. De vegetatie wordt lichtrijker en lager, hierdoor krijgen kruiden de kans te kiemen, te groeien en zaad te vormen. Bevindt u zich in Munnekeburen en heeft u een cultuurtechnisch loonbedrijf nodig? Bel of vul het contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. 

Loonbedrijf in Munnekeburen

Munnekeburen of op zijn Fries: Munnikebuorren, is een dorp in de gemeente Weststellingwerf, in de Nederlandse provincie Friesland. Aangezien wij in Munnekeburen gevestigd zijn, voor ons bekend terrein. Vanwege al het groen en de natuur vinden wij Munnekeburen een fantastische gemeente om in te wonen en te werken. Bevindt u zich in Munnekeburen en heeft u een loonbedrijf nodig? Bel ons, stuur een WhatsApp-bericht of vul het contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.